Inga pushade bröst.

På inlägget "kärlek" är det många som påstår att jag har pushade bröst? Är det något fel med att mina bröst ser ut så? En 13 åring kan väl visst ha bröst? Vem säger att man inte kan. Så snälla sluta klaga på mina bilder, snart får ni inga på mig längre.
Helgen - Har mest kollat på film och tråkat. Idag därimot så har jag, syster och mammat spelat wii ett tag, nu är i alla helt slut och mamma i affären. Har inte mycket att säga, har inga bilder på den här så kan inte lägga upp något. Så jag bloggar kanske senare om jag hinner.. måste plugga till provet på tisdag. Anyway puss&kram bella :)

Matilda Larsson

Hej Isabelle,

Jag heter Matilda och är marknadsansvarig på Pixboom. Jag kontaktar dig för att vi kommer att släppa några inbjudningar idag och en går till dig, håll utkik efter ett mail från oss.Om du har några frågor eller stöter på problem, hör gärna av dig till mig på matilda@pixboom.com, via min blogg eller slå mig en pling på nummer 0762498477.Varma hälsningar

Matilda Larsson

2011-05-02 | 15:08:46 | http://cruelconspiracy.blogg.se/
Anonym

Jag har lixx sätt dig irl & du har skitpushade tuttar ju??? Erkänn bah att du använder puschup & tror att du har storah tuttar??

2011-05-02 | 15:54:35 |Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:TrackbackNamn: Isabelle Lindell
Bor: Motala
Ålder: Jag är 13

Övrigt: Jag heter Isabelle Lindell och föddes 1998 här i motala. Mina intressen är att vara ute och sånt. Min blogg handlar om allt från mode till shönhet!