22;36

Vet inte precis vad jag vill göra just nu, känner att jag börjar bli hungrig och ska äta. Vad tycker ni?;)  Saknar min kusin vitamin Emelie nu känner jag... och min hund hihihi. Men i detta inlägg tänkte jag bara säga att moshta är fajn och att jag strax ska sova. puss♥


Moshta är söt :)

Sitter just nu i sängen med skärm i tvn eller hur man ska förklara det ;) Vill till motala men har ingen bil. Tusan! Så vad gör mannär ens pappa kollar på hockey till 23.00... hum vad finns det för val? Inget. Roligt roligt. Eller lite skönt iallafall, att ta det lugnt menar jag. hihi :)


hos pappa

Hej allesammans. Som jag skrev i fredags så är jag hos pappa. Jag sitter inte så mycket vid datorn här och så vidare. Glömde usb-sladden så det blir inga bilder till imorgon. Dock har jag inte tagit några bilder ennu.. Men jag får försöka med detta.
Kollade Keelas blogg för inte så länge sen&hon hade en ritplatta..
Vissa vet ju vad det är och andra inte..;) Men en ritplatta är ju en skärm typ så vad du en ritar så hamnar det på skärmen. Do you understand? Haha, klaga inte på min dåliga engelska jag tränar på det ;) Idag vet jag inte vad vi ska göra, blir kanske att åka och kolla på bilar osv, sånt som går ikväll i gamla linköping. Vet ni var jag menar? Hoppas det för jag orkar inte förklara. Ska äta nu vilket som, ciao! ♥



Förlåt för den dåliga uppdateringen!

Men idag har jag solat och bara tagit det lugnt. Samt kollat på dumma mig och the rite. Men nu ska jag plugga lite engelska för vi har glosor.. hehe. Kom på det när jag såg sannas logg för typ 5 minuter sen. Aja, bloggar mer imorgon efter skolan. puss&kram bella :)


Ska kolla film

Nu, the rite!




va med vettja! #2

( vinnare dras på tisdag )
eller är ni sugna på bloggbyte? maila [email protected]



kom precis hem

Kom precis hem från skolan, dock tog jag inga bilder där men jag ska fixa dagens outfit snart så ses vi senare. Puss&kram bella :)


Dagen,

Började i skolan, vi hade rätt slappa lektioner..
vi jobbar med frankrike.... känner mig ganska sölig? Vi hade ett land innan (tyskland) som jag inte har klistrat in i den stora boken. Samt är det inte jag som målade denna vackra skapelse... (färgen asså) Det var en kille i klassen som hade lite tråkigt som sagt. Ganska snyggt eller vad säger ni?
Sen kom vi hem till sanna och då fick jag en macka och en hm...orange?xd Vet inte just nu vad det heter men ni ser ju på bilden? hehe... Sen gick vi i stan och jag hittade en tröja som jag köpte. Kommer inte dock upp idag utan på ngn outfit någon kväll maybe?
Sen vart det donken... asså jag åt dock inte allt!? Men jag köpte för att slösa pengar. Hehe. Sanna åt upp mina pommes medans jag åt en halv hambörgare(stav.) & en glass + cola. Omg min mage var väldigt stor påvägen hem måste jag säga. Den hängde nästan till marken? ;)
Vart ganska kallt senare så vi sprang in till ett solarium i stan och värmde oss lite. Bjuder på denna bild tänkte jag.. Jag undrar varför man får större ben när man ligger ner:o? Kanske ganska konstig fråga men man börjar ju undra? hehe. Men nu ska jag sova. puss&kram bella:)



veckansblogg är..

Ingen mindre än sannuss.blogg.se . Hon skriver otroligt bra, har redan kollat hennes blogg ganska mycket. Men hon vart veckansblogg till nästa tisdag. Ni kan anmäla er på nästa veckans blogg och då kanske det är du som vinner?



Nu ska jag sova

veckans blogg dras imorgon, håll tummarna! :D


Kärlek


Dagens outfit!
Linne - ullared
Shorts - turkiet

Körde med samma shorts idag eftersom det är så skönt ute när solen skiner. Imorgon är det skola då... tur att sommarlovet kommer snart och sånt. Trist i skolan att gå på lektion efter lektion och rast sen lektion och sen lunch och lektion. Nej det gillas inte! :( Skolan är lite tråkig ibland, men glad över att jag får träffa bästavän och sånt. Inte träffat henne sen ullared. Hon har fyllt år oxå och kul att få se hennes nya mobil? Kommer sno den av henne.. hehe :thumbup: .



dikt

En lite äldre kille skrev precis en dikt till mig på bilddagboken? :o

"En bild av dig gav mig hopp och tro.
Du fick min kärlek att börja bygga
på en bro.
Jag bygger på en bro till ditt paradis
där jag vill finnas.
Din skönhet kommer jag förevigt minnas.
."
Jätte gullig, men lite pinsam kanske... eftersom han bara dök upp från ingenstans? :p Men jag älskar dikter, love♥ Nejmen, nu ska jag nog forsätta kolla på mina kära kommentarer på bloggen så bloggar jag senare. Puss&kram bella :) Klicka här för att komma till hans blogg där han skriver en massa dikter!
FÖR ATT DELTA I VECKANSBLOGG ÄRE BARA ATT KOLLA INLÄGGET UNDER!



va med vettja!




Godmorgon allesammans

Nu har jag precis vaknat, solen skiner och det är väldigt fin väder ute.
18 grader i skuggan? Inte dåligt... inte dåligt. Motala är ganska skönt på sommaren. Turister... kom kom kom. Nevars ;) Kommer en tävling senare, puss&kram bella :)



känner mig lite nere..

Vet inte varför men så kan det vara ibland. Idag har jag varit med sanna,casper och anton. Vi gjorde.... inget? Yes, roligaste dagen på året. (Säger vi) Nu sitter jag iallafall och smsar med casper.
Dagens outfit.
Kofta - ullared
Linne - eve
Shorts - turkiet

Det var dagen, puss&kram bella :)



dålig rubrik

Hej allesammans, jag vaknade upp hemma hos sanna och sen kom mamma och hämtade mig. Har precis bytt om och ska snart träffa sannilutten igen. Vi ska troligen vara ute i detta fina väder. Liksom vädret kan man inte klaga på? :D Ska ut och sola lite tills sanna blir klar. Kommer bilder senare tror jag. Puss&kram bella :)



Sitter på hemmakväll

Med massa galningar som spelar cs, är as hungrig..:( Vet inte vad jag ska göra.. tror jag dör snart hah ;)
Sover hos sanna idag, så jag finns å facebook Isabelle Lindell eller på mobilen som jag inte säger nummer. Finns på facebook om ni är vän med mig tror jag;) Vet inte vad jag ska skriva om nu men jag bloggar senare med sannas dator eller något. vi ska sitta på chatroulette eller hur det stavas senare. hahah! puss&kram bella.



Nu kommer sanna hit

Och vi ska dra till henne, får se om jag tar longboarden eller cykeln. Tog sönder kedjan på cykeln och mamma vart jätte arg... så frågan är om jag får hehe?
tandkräm.



Godmorgon!

Vaknade av att min kusins mobil ringde oshit. Hon stack vid 9 någonstans och idag har jag inte så speciellt mycket att göra. Städa lite hade jag tänkt.. Vet inte om det blir av eftersom det är så fint väder ute?:o Ska nog sola istället hehe.
Förslag på vad jag ska blogga om? för jag kommer inte på, tråkigt att läsa min vardag hela tiden kanske? ;)



Förlåt för den dåliga uppdateringen!

Jag har varit ute och åkt longboard och varit med min fina kusin hela dagen. Ska sova nu iallfall, skriver mer imorgon + bilder. Puss&kram bella :)


Bloggbyte #1

www.oliviaaxen.blogg.se­­
Tycker ni ska kolla denna vackra flickas blogg för hon skriver otroligt bra och jag följer henne hehe :D



är jätte trött..

Sitter just nu med min kusin i mitt rum. Vi kollar på alla möjliga klipp på youtube som tex moshan och jobbiga jävulen oh massa mer :D Men nu ska vi sova tror jag. Slänger kanske in ett inlägg senare, puss&kram bella :)


duschen

Precis duschat nudå, kusin vitamin är påväg hit och vi kommer ha skojj som vanligt.
Så himla vacker!:D Men slutpratat om det, nu ska jag föna håret och när hon är här ska vi springa upp till östenssons för att köpa något gott. Puss&kram bella :)



Godmorgon!

Vaknade av att pappa ringde på dörren och gav mig påskägg med godis i .. mums! Nu ska jag försöka fixa hål i örat, kämpade igår och fixade ena örat.
Gulligt örhänge hihiih :D



varit på ullared

Oh gud va stort det var:o
kolla in min gullunge på bilden då!
Lite av det jag köpte..
Massa mer tröjor men igga mina tjocka konstiga ben tack.



ne-yo - mad

Fin låt som jag känner att jag måste dela med mig :)



letar klänning

Gapo 449;- /klicka här för att komma till den!

FOREVER UNIQUE / ETERNITY RED ROSE DRESS 499;-    /klicka här för att komma till den!

SISTERS POINT / WEEK DRESS 349;-    /klicka här för att komma till den!

ONE TEASPOON / MEADOWS MINI DRESS 1195;-   /klicka här för att komma till den!

MOTEL / JEAN DRESS 499;-     /klicka här för att komma till den!




fan.

Gick ut i shorts och magtröja för jag trodde det var varmt så upptäcker jag att det blåser kallt. :( Tusan.


bella hjärta sola, fotade ute

Bilder tagna med mobilen.



fråga&svar

Anonym; kan du skriva i nästa inlägg bara så jag ser att du sätt mitt mail :)
:::: Jag undrar var hittar du sidor på olika navelpercingar ? typ vart har du fått bilderna på percingarna :D ? jag är lite intreserad av att ta hol men hittar inga snygga tänkte finns det mera och se coola ja du fattar :)
Jag; Percingar finns överallt, på alla sidor nästan alla smyckaffärer. Men percingarna jag har här i bloggen kommer från en sida som heter http://www.fargadelinser.com/ kanon bra sida om man vill skaffa sig linser,smink,tandblekning & percingsmycken och massa. Så jag rekomenderar denna sida. Vet själv att min kompis har beställt linser där och att han kan lita på sidan. Puss bella :)



Slaggar hemma hos sanna..

bloggar mer imorgon , för just nu dampar vi hemma hos henne och bara... dampar? ;) har varit ute och träffat anton och några . åt precis pizza här hemma hos sanna också , mumsigt!


nu sk jag bara..

Hitta någon tröja att ha på mig och hämta cykeln och dra mot sanna. Bloggar när jag kommer hem eller om jag lånar dator där. Puss&kram bella :)



Bella hjärta sol!




Var redigerar jag mina bilder?

Godmorgon alla läsare, idag vaknade jag ganska sent och hade mensvärk. Så jag gjorde mig några mackor och satte mig vid tv och kollade simpson. Nu när jag satte mig vid datorn och skulle blogga hade jag fått en fråga om var jag redigerar mina bilder. Jag fixar dom ofta på photoshop, men för er som inte har photoshop kan jag föreslå en sida som heter picnik.com , där är det gratis men vissa efekter till bilder kostar. Men den är jätte bra när man väl förstår hur man gör. kram bella :)
(den är redigerad på picnik.com)



Länkbyten!

Om du vill göra ett länkbyte så länka mig i din blogg, så länkar jag dig i din! 
Vill helst också att du har 50+ läsare om dagen. puss!




Goddag!

Fick en kommentar om att jag redigerar mina bilder jätte mycket? hm... Jag ska visa er hur dom ser ut innan jag redigerar och efter hade jag tänkt.
Okej.. nu gjorde jag en snabb redigering på min parfym. Den till vänster är inte redigerad. Den till höger är redigerad. Så är det mycket skillnad? Hm... Nae?



Hejsan!

Vet inte vad jag ska skriva just nu, men det kommer troligen bli sista inlägget idag. Imorgon kommer en ny bloggkod upp som man kan använda tryck HÄR för att komma till förra bloggkoden, har ni förslag på ngt ni vill veta och kunna göra på bloggen? Kommentera då! inatt ska jag sova ut längre! Max till 15.00 imorgon(a)
Bella ♥ sängen , misstolka det inte.. ;)
Tack och lov att du klarade dig.



längtar till ullared

På onsdag blir det ullared, kommer säkert komma massa tusentals bilder!



högerklicksskydd med pop-up meddelande!

Kopiera följande kod:

<title>${BlogTitle} - ${BlogDescription}</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=ISO-8859-1" />
<meta name="generator" content="${AppUrl}" />
<link rel="stylesheet" href="${BlogUrl}style.css" type="text/css" />
<link rel="alternate" href="${BlogUrl}index.rss" type="application/rss+xml" title="RSS" />
<script type="text/javascript" src="http://static.blogg.se/public/js/script_blogg.js"></script>
<script type="text/javascript" src="http://static.blogg.se/shared/js/script.js"></script>
<script language="JavaScript" type="text/javascript">
<!-- Begin
var message="Inget material tas från min blogg utan att fråga först !";
if (navigator.appName == 'Microsoft Internet Explorer'){
function NOclickIE(e) {
if (event.button == 2 || event.button == 3) {
alert(message);
return false;
}
return true;
}
document.onmousedown=NOclickIE;
document.onmouseup=NOclickIE;
window.onmousedown=NOclickIE;
window.onmouseup=NOclickIE;
}
else {
function NOclickNN(e){
if (document.layers||document.getElementById&&!document.all){
if (e.which==2||e.which==3){
alert(message);
return false;
}}}
if (document.layers){
document.captureEvents(Event.MOUSEDOWN);
document.onmousedown=NOclickNN; }
document.oncontextmenu=new Function("alert(message);return false")}
//  End -->
</script>
g
g
* Klistra in koden precis under <head> i din kodmall.
* Sök upp texten: Inget material tas från min blogg utan att fråga först.
* Byt ut den texten mot valfritt meddelande.
* Spara kodmallen!
(glöm inte att lägga in skyddet i alla kodmallarna. Det vill säga framsidan, arkivsidan, kategorisidan och inläggssidan. Byter mellan dom olika kodmallarna gör du uppe i högra hörnet i en rullgardinslist i kodmallen)
* Klistra in koden precis under <head> i din kodmall.
* Sök upp texten: Inget material tas från min blogg utan att fråga först.
* Byt ut den texten mot valfritt meddelande.
* Spara kodmallen!
(glöm inte att lägga in skyddet i alla kodmallarna. Det vill säga framsidan, arkivsidan, kategorisidan och inläggssidan. Byter mellan dom olika kodmallarna gör du uppe i högra hörnet i en rullgardinslist i kodmallen)



byta köndag.

(sminkar landy)
____________________________________
Idag i skolan har vi haft en dag som heter byta köndag då man ska klä ut dig till det motsatta könet som ni kanske märkte. På bilderna är det bara killar som har klätt ut sig till tjejer. Orkade inte springa runt med kamera hela dagen eftersom jag mådde så otroligt dåligt och grät och grät. Men nu är det lite bättre. Ska börja med att lägga upp koder till saker så man får smilisar osv. Hoppas ni gillar det!
JAG ÄLSKAR DIG ASTA EKBERG!



Godmorgon!

Har precis vaknat, fixat mig osv. Nu ska Jag,Ellinor & sanna strax gå till marieberg. Göttans!
Älsklings vovve ♥



Både bra & dåligt

Var med sanna och massa konstigt folk. Vi hade skojj och så.. vi käkade pizza... mumms:D otroligt gott!  Men nu måste jag plugga! Puss&kram älskar er alla läsare! ♥
En bild på mitt vackra verk bara för att dom var sååååååååååååååååå goda!
____________________________________
jag dog nästan..♥



Hemma!

Precis kommit hem från skolan med sanna. Nu ska jag och sanna dra ut och träffa folk, får se hur det går haha ;)
Gulliga matildas öga, menmen. Nu ska vi ut och cykla, puss&kram!♥



Ska kolla big brother

Nu och sen ska jag sova, bloggar imorgon. Godnatt ♥


beställt hem

Vet inte om det är isadora precis, men ljusrosa iaf! Fick det ifrån att läsa http://isabelles.nu , hennes blogg. Hon är min förebild typ ;) Men jag tycker hennes läppsift är jätte fint så jag passade på när mamma var på sminkparty... att hon skulle kolla efter denna för mig. Samt beställde hon en acne spray till mig som jag kan använda. Hoppas finnarna är borta till sommaren. Då vill jag vara helt finnfri! :D



pratar killar med sanna..

hahaha vi har inget liv ;)



Nu ska man kolla på creep

Mums +
Kan inte bli bättre!



Är med ellie ♥

Precis ätit och Ellie kom hit för inte så länge sen. Nu sitter hon och tar kort på sig själv med fisheye och dom där roliga inställningarna ;)  Hehe, vi ska baka nu... vet inte precis vad vi ska baka men det blir väl något gott. :D



21;45

Jaja, blev inte klar med Justin Bieber teckningen så den ska jag forsätta med imorgon kväll tror jag. Imorgon är det ju skola som vanligt och efter skolan så ska jag va med Ellinor. Får se vad vi hittar på, vi brukar ju ofta vara ute och så. Precis kollat på aktuellt.... gud va bensin kostar mycket :o wft?! Det ska höjas? Snart är det väl inte en enda bil på gatan längre.. Fy.. Det gillas verkligen inte! Nu ska jag sova §
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOVE YOOOOOOOOOOOOOOU!♥♥
You smile, I smile.



Sitter just nu och ritar

Får se om jag lägger upp sen på det jag ritat. Men håller just nu på att skissa Justin Bieber! ;) 
Allas favoriter!
Justin bieber - never say never!



Slapp dag i skolan.. /kort inlägg

Vi kollade på film till 11 ungefär och lite so, hann typ inte göra ett skit. Sen blev det lunch och gympa :D På gympan hade vi handboll... usch. Vet inte precis vad jag ska göra nu men det får vi se, funderar på att göra lite mat eller något. Det märker vi :)



sitter i fg..

Sitter på fritidsgården just nu och pratar lite om uillared, ska dit med fritidsgården då.. Har inte så mycket att skriva men..
LÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄNGTAR SKITEN UR MIG!



Någon som kan hjälpa mig med min blogg tack?

Har precis kollat på en film som heter wrath of cain.

Rekomenderar för dom som gillar gangster filmer. Mycket bråk&shit i filmen. Anyway... behöver hjälp med min blogg. Har en väldig konstig text stil ruprik till mina inlägg jag vill ändra på. Eller så ändrar jag hela bloggen? Hm.... :) Det får vi se!



hiss&diss!

Det första jag hissar är hemma kväll. Fick precis ett kort ifrån hemma kväll där jag bara tar en kod jag får på mobilen och så går jag och säger koden och får en gratis film? Nice!


Killar och tjejer som springer runt med 1000 liter smink och toffsar på benen. Vad är det dom inte förstår igentligen? Toffsar ska ju sitta i håret inte på benen? :o Var är det snygga? Kan någon berätta det för mig?!



Nu ska jag sova..

Godnatt allesammans!


ofixad/fixad.

Fick en fråga om jag kunde visa hur jag ser ut när jag går upp ur sängen och vilken skillnad det blir när jag sminkat mig klart.... nu kommer det då :)
På morgonen..
Fixad&klar till skolan! (tagen bild i fredags)



Emelie åkte precis hem..

Och vi har kollar på torkel i knipa. Fett skön film haha. Rekomenderar verkligen! :D Nu ska jag städa lite... mycket skräp på bordet här i mitt rum. Men jag får väl helt enkelt skriva mer senare. Puss&kram!



boom boom boom everybody say wah oh!!

HAHHHAHHAHAHAH, tro inte att vi är seriösta, för vi kunde inte låten och vi har sminkat oss för att vara lite snygga *host*



känner mig tvungen att lägga upp..




Gårdagens bilder..

min hihi(a'
Min andra :)
Gabriel hade bakat och bjöd lite hihi.

Sanna bebis!♥

Bästavän & jag.. ( har oplattat hår som ni kanske ser...)



borstar tänderna...

Ska till tandläkaren om cirkla 15 minuter. Bye!
(kommer bilder från dagen i skolan sen)




precis duschat

Precis duschat i typ 2 timmar?! Jag var så trött att jag tillslut satt i duschen.. Men nu är jag nyrakade ben och känner mig jätte fräch! Men nu ska jag stänga av datorn tänkte jag för att jag inte ska vara så pigg nu ikväll. Har så svårt för att gå upp på morgonen när jag fastnat vid datorn. Men aja, jag får väl ta och säga godnatt då och stänga av datorn? Godnatt!



Amnesia The Dark Descent

GE MIG GE MIG GE MIG!



Skolans dator

Sitter just nu i skolan och letar fakta om tyskland -.-. Hur tråkigt som helt faktiskt.. menmen, vill man ha bra betyg så måste man ju, haha!



frågor&svar

Är du kär ? :D
ja, det är jag :)

Vad gillar du för sport?
Jag gillar mycket handboll&ridning :)

har du nångång velat vara en fjortizz ? :)
Haha, jadu. När jag gick i fyran så var fjortis tiden inne och då ville jag vara en fjortis.

är du fjortiizz?
Haha, nejnej!

vem är din bästa vän och varför ? :)
Sanna Linde är min bästa vän,
Henne kan jag säga allt till och prata ut när jag behöver. Jag kan lite på henne till 110% och vet att jag kan säga vad som helst till henne utan att det sprids runt. Har kännt henne i väldigt många år och hon har alltid varit den vännen jag alltid velat ha. Hon är bäst & jag älskar henne verkligen!♥



Godmorgon

Nu ska jag kolla på en film som heter Role Models. Kommer skriva vad jag tycker om den när den är slut.



Frågan är bara hur länge jag klarar mig


Godnatt, ♥



19;32

har absolut inget att göra alls. Tänkte gå ut och träffa Anton men blev inte så. Så jag har inte så speciellt mycket att göra. Får väl se vad jag hittar på.

Drop The Base




Råkade somna

När jag kollade på tv och var så irreterad på hunden. Fy vad jobbig han var, inget slår det asså. Nu när mammas hund är hemma då väl ligger han i soffan bredvid och är lugn. Så dum han kan vara ibland mot mig. Aja, jag var jätte förvånad idag när jag vaknade att mina lösnaglar sitter kvar och att limmet sitter och att det är skit bra. Förr när jag hade lösnaglar så satt limmet kanske i några timmar?
Föredrar till er som vill ha lösnaglar att köpa denna;



Nu ska jag äta frukost.

Min hund och stått och ylat hela morgonen vid dörren. Otroligt jobbigt, han slutar aldrig heller.. Jaja, tycker fett synd om honom men vad kan man göra? Finns inte så mycket altenativ. Vill ju inte sälja honom eller nått eftersom jag älskar honom mer än allt annat på jorden. Aja ska äta frukost nu, bloggar mer sen om jag hinner pga hunden. Puss&kram



Fixat mig klart.

Såhär kommer jag se ut ikväll dåe;
(Ingen smink på mig)



5 frågor

Kommer välja ut 5 frågor som ni ställer för jag inte orkar svara på alla. Kommer troligen inte komma så mycket frågor eftersom vissa inte vet att jag har påbörjat min blogg igen. Nu ska jag iallfall fixa mig kyss!


Någon ville så absolut.

Drar 5 frågor ifrån er läsare



Tråkig skoldag

Skolan var inte sådär bäst precis. Början började väl ganska bra men sen på slöjden så gick jag till toan och började gråta. Får hoppas jag kommer över personen snart. Men man vet aldrig om det tar tid. Blir skaka rumpa ikväll dåe, får alltid hoppas det blir bättre.
Provade samt mina nya lösnaglar som är korta och jag tycker dom ser mer normala ut. Men dåhär blev det & nu ska jag ta och fixa mig lite, sen kommer matilda och sen vid 21;00 så ska vi dra till skaka rumpa. Bloggar mer och visar kvällens outfit. Puss! ♥





RSS 2.0