Förlåt för den dåliga uppdateringen!

Ska förbättra mig men jag har så otroligt mycket att göra. Men men min kusin har sovit över här i 2 nätter nu och så. Igår var man nere i stan till kanske 8 någonstans.. Träffade Alex och hans polare och massa andra boys. Men idag ska vi ner till stan igen, vet inte vad som händer då men jag kan alltid ta bilder med den sämsta mobilkameran åt er om ni vill? Ah, jag tror jag gör det. Hoppas jag kommer ihåg iallafall. Just nu sitter min kusin och spelar ett spel på min mobil som hon typ nördar.... Jävla coookspel ^^ Men nu ska vi iallafall ta massa kort och om dom blir bra kan jag lägga upp dom på bloggen. Menmen, vi hörs!



Skön video!




Solo-tidningen har kommit!

Till solo-tidningen fick man en mineral proof compact mineralizing powder. Ska prova den sen så får ni se resultatet!



Mår inte alls bra :(

Idag har inte jag sovit någonting, jag har legat och kollat runt i sovrummet i fritidsgården. Stack hem vid halv 10, mamma mötte mig och sen blev det att sova direkt. Så nu har man väl vaknat då. Bloggar mer senare om jag orkar.


Vaknade vid 9 ungefär..

och väntade på att matilda skulle vakna.  Vi ska troligen fixa oss och sen åka till donken och äta. Går dagen vad hur tråkig som helst, vi sov typ på discot. Dansade tryckare med victor och sen var det typ bråk för en idiot tjej hadde rivit han på halsen så hans skinn öppnade sig typ. Så jävla trööög :o Aja, bara så ni vet så kommer jag vara väldigt osocial på bloggen till tisdag om inte längre.
sötnoooos min på bild!



Problem!

Alla hjärtans dag tävlingen måste tyvärr stängas ner, hämtningen av det vart väldigt konstigt på något sätt. Kan bero på att min dator är väldigt trög osovidare. Men jag beklagar!


MEN JAG LOVAR ER, DET KOMMER FLER TÄVLINGAR!



Glömde bloggen!

Förlåtförlåtförlåt! Men jag har varit lite upptagen och så. Matilda,Lisa&Ellinor stannade hos mig till 8 och ellie till halv 9 ungefär sen gick jag hem med smöret jag hade köpt till mamma och min pucko och marabou. Åt bara en rad sen fick syrran resten. Imorgon efter skolan kommer jag inte kunna blogga för efter skolan direkt så åker Asta&jag oh tränar på korpen. Vet inte hur länge vi stannar där men jag vet bara att när man tränar går tiden otroligt fort. Men aa... så vi åker och tränar sen kanske jag bloggar mer efter träningen kanske vid 5? JAg vet tyvärr inte när jag kommer hem. Men det blir väl någonstans vid 5 skulle jag tro. Haha just det, när Matilda,Lisa&Ellie kom in i mitt rum första gången så satt jag mig i soffan, sen så skulle vi starta en film, och jag ville sitta och rita istället så jag satte mig på sängen. Så sitter alla dom 3 i min tvåsittssoffa och kommenterar filmen,skrattar och allt. Hållde på att garva ihjäl mig. Menmen, nu ska jag klä av mig och sova för annars blir det tufft imorgon att gå upp till skolan. (HEJA BELLA,HEJA BELLA) Blir ju rörd ju, gullit att ni hejar på mig. Nevars, men jag börjar bli skapligt trött och så men jag bloggar mer imorgon på kvällen så alla vet. Puss&godnatt!


Sitter just nu hos min Ellinor!

Yesyes, Ellinor min söta sak. Sitter samt med Matilda och lisa som "leker" i sängen. Asså inget sånt haha! Dom kör en sånn man får stötar på. Någon grej. Vill också va med på det fan :D Menmen, tror Ellie tar bort den från dom, dom är ju inte farliga. huhu...




BLOOOOOOOOGGAR NÄR JAG KOMMER HEM YAO!




Skola imorgon!

Idag har jag och min syster varit i mitt rum hela dagen, vi har haft ganska roligt. Vi försökte förstå photoshop hur man gör sig smal osv, haha! Men nu ska jag dra mig mot sängen och sova lite, bloggar kanske innan jag går till skolan men det får vi se om jag hinner. Imorgon blir det att lämna alla hjärtans dag-present till min bästa vän, får se hur hon reagerar, hoppas hon blir glad.
Drar till med en alla hjärtans dag bild... lite sent kanske men aa XD



Up!

Har precis kollat på filmen up. Inte den bästa filmen jag har sätt men aa.. :p  Sitter samt och smsar med bästa vän Matilda och så, saknar henne som tuuusan! Om jag ska till skolan imorgon så ska hon få sin alla hjärtans dag grej av mig. Hoppas jag träffar henne snart om jag inte ska till skolan då. Men nu ska jag prata med mamma om att åka och köpa till henne. Bloggar mer senare.



sängen skriker efter mig,

Men jag ska kolla på tv med mamma och kolla om det blir skola eller så imorgon. Hade nyss en sånn mensvärk att jag skrek innombods. Gud vad jag hatar mens asså :(. Men aja, får se om det blir skola imorgon eller inte.



Alla ♥ dag tävling, vinnare utses på fredag

VINN LÄCKER VÄSKA FRÅN BEBE MED TILLHÖRANDE BEBE DOFT

Var med och tävla om denna läckra aftonväska från BeBe. Du får dessutom med en 30 ml parfym frånBebe (värde 345 kr)

FÖR ATT TÄVLA

För att vara med och tävla om denna gulliga vinst så vill jag veta hur en perfekt Alla Hjärtans Dag såg ut för dig. Kommentera med ditt svar tillsammans med namn och adress. Lycka till :)




sötaste covern! ♥




Godmorgon!

Sitter just nu ich dricker lite te (lemon&honey) så himla gott. Var inte i skolan idag pgr av mensverk, jobbigaste jag vet. Men imorgon blir det skolan iallafall och träna efter då troligen Asta hänger med (tryck på namnet för att komma till hennes blogg) Efter träningen blir det väl duscha och sen solarium tror jag? Inte säkert.



Nu blir det att sova..

Har städat hela dagen känns det som faktiskt. Min kusin var här och jag hade precis städat rummet och så kom hon och stökade ner det så jag fick börja om igen. Inte alltid lika kul? Inte helt klar menmen.. mer imorgon. Påtal om imorgon, mina ögon rinner och jag är förkyld. Osäker på att det blir skola imorgon, men vi får väl hoppas på det bästa. För jag var ju sjuk förrförra veckan tisdag-fredag så vi får hoppas att det blir bättre. Nu ska jag iallafall gå in till vardagsrummet och prata med mamma om imorgon. Puss&kram, sov gott.


gör som jag?

samla poäng på gratisbio.se och shoppa gratis eller skaffa några gratis bio biljetter? vad vill du?
Klicka på bilden för att kolla till sidan.



Dunken.se

Sidan Dunken säljer kläder med roliga texter, bandtröjor, bandaccesoarer , bartillbehör och mycket mer. Kolla gärna in på sidan! :D
tryck på bilden för att kolla direkt till sidan :)



Jordgubbssmoothie med kardemumma

Ingredienser till ett härligt glas ;)

2 dl jordbubbar (frysta eller färska)

1, 5 dl vaniljyoghurt

Fyra isbitar

1 nypa kardemumma

Gör så här

Mixa isbitar, jordgubbar, vaniljyoghurt och kardemumma tills du fått en slät kräm. Servera i ett vackert glas och toppa gärna med lite fler hackade jordgubbar. Smakar nästan som glass, muuums! :D




hans hemliga kärleks signaler! ( chattar med dig )

Och det är han som inleder samtalen. "hej, vad gör du idag?" och liknande konversationsstartare betyder att han egentligen inte bryr sig så mycket om vad ni pratar om, bara ni pratar med varandra. De flesta känner sig också mycket modigare i skrift, så bli inte förvånad om han slänger in ett "sötnos" här och där.


hållbar volym

För volym som ska hålla hela kvällen finns ett enkelt knep; spraya lite volymgivande hårspray på din kam innan du tuperar håret.


Somnade efter filmen..

Förlåtförlåtförlåt! Det vart ganska sent när jag började kolla filmen och sen somnade jag efter i soffan. Aja, idag vaknade jag vid kanske 10? Gick upp och satte mig i soffan i vardagsrummet och kollade på tvn med mina fantastiska hundar. Kommer skönhettips och hans hemliga singnaler om 2 minuter!


tråk-lördag.

Tråkigaste dagen ever verkligen! Bara film..film..film. Tror jag dör snart ;)
Nu blir det draktränaren!




Förlåt för den dåliga uppdateringen!

Men jag och mamma hade ju somsagt en filmkväll igår och vi kollade på 3 filmer. Tänkte blogga innan jag skulle sova men mamma hade redan stängt av min dator och den är väldigt slö så jag orkade inte starta den igen. Men jag tänkte berätta att jag lever just nu, hah! Snart blir det lite "hans hemliga kärleks signaler" och "sminktips" som finns i kategorierna åt höger sida. Kolla gärna :)


dagen,

Dagen började med skolan, så dålig dag för mig asså. Hade jätte ont i magen och såmen det gick väl över vid typ 3 kanske. Spelade lite spel på msn med Mathias oxå! :D Sen vilade jag lite och kollade runt i mobilen på saker jag inte hunnit kolla ännu. Sen nu har jag och min älskade mamma Helena åkt och hyrt film. Så det blir en filmkväll då somsagt. Man fick en pro parfym också på hemmakväll här i motala.
Asså ge mig! :o den luktar sååååååååååååååååååååååååååååååååågott!!! :D
Rekomenderar till er som använder parfym, verkligen!



chinos!

Guuuuud så sköna dom är! Rekomenderar för er som gillar lite större byxor som jag gör. Men nu ska jag sova jag bloggar kanske mer på morgonen men det får vi se inte säkert. Aja puss&kram på er alla!



nu ska jag plugga..

På engelska läxan och så blir det nog att kolla lite i tyskan eftersom vi har det imorgon.



Dagen,

Dagen började med skolan, vi träffade en Iransk konstnär som vi nu ska göra i 5 veckor tror jag det är. Han skrev mitt namn på arabiska som sitter på väggen :) Efter skolan vart det hem och äta lite och sen sticka till korpen där jag tränar. Var där ungefär 2 timmar om inte mer. Sen nu har jag ätit lite kvällsmat och sånt. Kommer mer bilder på bloggen troligen så jag kommer boooomba er med bilder haha:D!




Klar med rummet!

Tyckte det var riktigt nice nu! Har samt också ljus på bordet och så men den här bilden var tagen precis när det var klart :D




döda din envisa finne.

Många säger att man kan ta död på en envis finne genom att blanda ihop torrjäst och saft från en halv citron för att sedan applicera på finnen. Tror ni det funkar?


hans hemliga kärleks signaler! ( mjuka sida )

Visar han ett plötsligt och nyväckt intresse för hundar osv? Det låter värsta stenålders, men om han gullar och gosar med någotpluttigt framför dig betyder det att han vill se din mjuka sida.


Ny design kommer snart!!

den här rosa är bara en design jag provade och kommer ha tills jag fixar en annan.


sudda sudda!

Om du bara har en kajalpenna; måla med pennan över hela ögonlocket samt övre och under franslinjen och sudda med en bomullstuss. Snabbt och enkelt!


Anton är ju för rolig asså ;)

_________________________
Ska sova nu, förlåt för att jag bloggar så dålig men jag har dåliga dagar och sånt, bloggar mer på helgerna och uppdagen med skolan annars.. Vi får se hur det blir. Puss och kram!



jag tror jag dör:O!






RSS 2.0